De Ecolodge

De Ecolodge is strak vormgegeven. Het is een ruimtelijk doordachte, drijvende hotelkamer met eigen WC, uitkijktoren en drie bedden. Dichter bij de natuur kan bijna niet. De grote ramen bieden volop zicht op de omgeving en zorgen ervoor dat je, weer of geen weer, kunt genieten van al het moois dat de Hollandse Biesbosch te bieden heeft.
Overnachtingsmogelijkheden
Je kunt de Ecolodge boeken met een minimum van twee nachten. Dit kan in het weekend (vrijdag- en zaterdagnacht) of doordeweeks (maandag- t/m donderdagnacht).

Twee overnachtingen voor twee personen is in 2018 € 150 in het laagseizoen en € 185 in het hoogseizoen (mei – sept).  Daarbij krijgt je dan tevens de beschikking over een tweepersoonskano zodat je er overdag op uit kunt trekken.   Bij ontvangst staan er 2 fietsen voor je klaar om de omgeving te verkennen.  

Als je dat wilt kunt u bij Stayokay van het ontbijtbuffet gebruik maken (€ 8,20 p.p.). Het Stayokay Hostel ligt op 2 km afstand van de Ecolodge. 

Tijdens uw verblijf

Op 10 minuten wandelen van de Ecolodge vindt je Biesboschcentrum Dordrecht waar je meer over Nationaal Park De Biesbosch kunt leren. Ook leuk om naar toe te gaan is de even verder gelegen Sterrenwacht Mercurius. Sportieve mensen kunnen ook hun hart ophalen in de omgeving. Behalve Fietsen en (hard)lopen kunt u aan skiën, karten, curling of ice carving doen. De historische binnenstad van Dordrecht leent zich uitstekend voor een dagje winkelen. Leuke winkels, terrasje en eetgelegenheden maken dat je een heerlijke, ontspannen dag uit kunt hebben in de stad.