Direct Boeken

Kies een arrangement

Ecolodge Arrangement

De Ecolodge is de ideale uitvalsbasis om de Biesbosch in de meeste pure vorm te ontdekken en ervaren. Je kunt uren staren vanaf de uitkijktoren of actief op pad gaan met de tweepersoonskano, die je gedurende het gehele verblijf tot beschikking hebt. Ook kun je per fiets de omgeving verkennen, want bij aankomst staan er 2 fietsen voor je klaar. In de Ecolodge zijn matrassen, dekens, kussens en een lakenpakket aanwezig.

Tarieven 2018:
- 2 personen laagseizoen: € 150,-
- 2 personen hoogseizoen: € 185,-
- Extra nacht: € 65,-
- 3e persoon: € 30,-

Annuleringskosten:
- tot een maand voor aankomstdatum: € 7,50
- minder dan een maand voor aankomstdatum: 100%

Kies een aankomst en vertrek datum

Van   Tot  

Opnieuw datum selecteren

In de kalender zie je dan tenminste 3 data op rij in blauw. Als je wel een aankomstdatum maar geen vertrekdatum kunt kiezen, is de tussenliggende datum al bezet. Een weekendboeking start altijd op vrijdag. Je kunt daarom niet een zaterdag als aankomstdatum kiezen.

 

Laagseizoen: april, oktober
Hoogseizoen: mei t/m september

Uw gegevens

Uw gegevens zijn belangrijk om met u in contact te treden bij eventuele calamiteiten of onvoorziene omstandigheden. Wij vragen u hierom al uw gegevens correct in te voeren.

 

* Alle velden zijn verplicht

Uw gegevens

Ecolodge BASIS ArrangementBij de betaling van de reservering geeft u aan akkoord te zijn met de overeenkomst en de voorwaarden zoals deze vermeld staan op http://www.stayokay.com/nl/uniforme-voorwaarden